Bacterii hazna. Tratament pentru fose si haznale


vindecă extracția paraziților cât timp ies viermi după tabletă

Activatorul biologic Oxygen este potrivit pentru toate tipurile de fose septice. Este ambalat in recipient cu o capacitate de 1 kg. Doza recomandata este de 25 grame.

tipuri de femei cu ureaplasma

Avantaje produs: formula imbunatatita cu enzime si bacterii bine alese pentru eficienta lor; mareste randamentul natural bacterii hazna epurare; previne colmatarile si regleaza bacterii hazna fosei; elimina mirosurile; Cum functioneaza fosele septice? Fosa septica colecteaza apa folosita in gospodarie. Bacteriile si enzimele joaca un rol esential in procesul de epurare: mai intai, enzimele dizolva materia organica prezenta in apa, apoi bacteriile transforma resturile in elemente naturale.

consecințe după tratamentul paraziților praziquantel cu panglică largă

De ce este bacterii hazna sa intretinem corect fosa? Procesul de epurare este lent si complex.

Bacterii hazna

La acesta se adauga si alti factori care pot afecta buna functionare a bacterii hazna, cum ar fi: instalarea gresita a fosei, produsele chimice deversate in fosa detergenti, inalbitorinumarul prea mare de persoane care folosesc fosa, etc.

Buna functionare a fosei este perturbata deoarece bacteriile nu mai reusesc sa secrete enzime deci dizolvarea materiilor organice bacterii hazna mai are loc: ca urmare, fosa septica se blocheaza si apar problemele legate de supraincarcare si blocare.

cum să vindecăm giardiaza copilului? baie de vierme

Specificatii tehnice.