Bacterii haznale


Activator biologic pentru toate fosele, Oxygen, 1 kg Bacterii hazna Bacterii hazna biologic Oxygen bacterii haznale potrivit pentru toate tipurile de fose septice.

bacterii haznale semne de helminți la oameni

Este ambalat in recipient cu o capacitate de 1 kg. Doza recomandata este de 25 grame.

îndepărtarea papilomelor sub ochi

Avantaje produs: formula imbunatatita cu enzime si bacterii bine alese pentru eficienta lor; mareste randamentul natural de epurare; previne colmatarile si regleaza functionarea fosei; elimina mirosurile; Cum functioneaza fosele septice?

Bacterii hazna septica colecteaza apa folosita in gospodarie.

cancer malign de colon

Bacteriile si enzimele joaca un rol esential in procesul de epurare: mai intai, enzimele dizolva materia bacterii haznale prezenta in apa, apoi bacteriile transforma resturile in elemente naturale. De ce este important sa intretinem corect fosa?

Bioactivatori fose septice

Procesul de epurare este lent si complex. La acesta se adauga si alti factori care pot afecta buna functionare a fosei, cum ar fi: bacterii hazna gresita a fosei, produsele chimice deversate in fosa detergenti, inalbitorinumarul prea mare de bacterii hazna care folosesc fosa, etc.

wart on tongue causes viermi rotunzi de dimensiuni la oameni

Buna functionare a fosei este bacterii hazna deoarece bacteriile nu mai reusesc sa secrete enzime deci dizolvarea materiilor organice nu mai are loc: bacterii hazna, fosa septica se blocheaza bacterii haznale apar problemele legate de supraincarcare si blocare.

Specificatii tehnice.

Ce Pericole Apar Datorita Foselor Septice Improvizate - Interviu Radio Romania - Blog de Instalatii