Comprimate cloramfenicol


Indicatii: Infectii digestive, profilaxia infectiilor in chirurgia tubului digestiv, encefalopatia hepatica.

papilloma cancer risk tipuri de viermi și femei

Contraindicatii: Hipersensibilitate la produs; sarcina sau suspiciune de sarcina; inflamatii pelvine; infectii genitale; endometrita postpartum; avort septic in ultimele 3 luni; comprimate cloramfenicol cancer cervical, de san sau uterin; hemoragie uterina; anomalii uterine congenitale sau dobandite incluzand fibroame care deformeaza cavitatea uterina; comprimate cloramfenicol asociate cu cresterea sensibilitatii la infectii; afectiuni comprimate cloramfenicol acute sau Atentionari: Oral: Prudenta in astm, IC, HTA, migrena, epilepsie, disfunctii renale, diabet zaharat, hiperlipemie, depresie, tromboflebite, afectiuni trombembolice si hemoragie cerebrala; voma sau diaree.

Asocierea cu ampicilina, rifampicina, tetracicline, cloramfenicol, neomicina, sulfonamide, barbiturice si fenilbutazona. Intrauterin: Prudenta in ischemie cerebrala trecatoare; cefalee foarte severa; icter; cresterea marcata a TA; neoplasm hormono-dependent, incluzand cancerul de san; risc crescut de tromboembolie venoasa; afectiuni cardiace congenitale sau valvulare cu risc de endocardita infectioasa; alaptare.

hpv mauvaise odeur

Reactii adverse: Greturi, ameteli sau sangerare intermenstruala rectal cancer update zile dupa administrare, cefalee si senzatie de tensiune in sani. Caută un medicament Caută Comprimate cloramfenicol conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

comprimate cloramfenicol

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici. Please leave this field empty.

cancerul mamar umf iasi

Sunt de acord cu politica de confidentialitate Articole recomandate.