Definitie duodenala


definitie duodenala pastile de detox colon

Mergi imediat la doctor daca ai semnele sau simptomele severe enumerate mai sus. De asemenea, mergi la medic daca medicamentele antiacide prescrise iti calmeaza durerea, insa aceasta tot apare. Cauzele definitie duodenala peptic gastro-duodenal Ulcerul peptic gastro-duodenal se instaleaza atunci cand acidul din tractul digestiv erodeaza sau distruge suprafata interioara a stomacului sau intestinul subtire.

definitie duodenala oxiuri scaun

Acidul gastric poate crea o rana dureroasa, care poate sangera. Tractul digestiv este acoperit cu o membrana mucoasa care, in mod normal, te protejeaza impotriva acidului gastric.

Gastrita zilelor noastre

Dar daca cantitatea de acid creste sau daca cantitatea acestei mucoase scade, poti dezvolta un ulcer peptic. Cele mai frecvente cauze ale ulcerului peptic sunt infectiile cu bacteria Helicobacter pylori H.

Stresul si alimentele picante iuti nu produc ulcer peptic.

definitie duodenala

Cu toate acestea, ele pot sa inrautateasca simptomele pacientului. Complicatiile ulcerului peptic gastro-duodenal Lasat netratat, ulcerul peptic sau ulcerul la stomac fie ca este ulcer gastric, fie ca este ulcer duodenal poate avea drept rezultat: hemoragie interna - sangerarea poate aparea ca o pierdere lenta de sange, care definitie duodenala la anemie, sau ca o pierdere severa de sange, definitie duodenala poate necesita spitalizare sau o transfuzie de sange.

tratamentul parazitului pe stomacul gol

In cazul pierderilor severe de sange, pacientul poate avea varsaturi de culoare neagra sau scaune definitie duodenala sange, inchise la culoare. Un blocaj poate determina pacientul sa simta definitie duodenala se satura mai repede, sa vomite sau sa scada in greutate.