Detectarea teniei. Diskusní forum


DVR no detecta el disco duro Nu folosiți detectarea teniei sau laxative pe bază de cărbune, colectați proba din scaunul emis spontan, în orice moment al zilei.

detectarea teniei

Sus Numerosi paraziti patrund in corpul omului fie din cauza apei detectarea teniei detectarea teniei contaminate cu oua de paraziti, fie din cauza intepaturii detectarea teniei insecte care introduc parazitii in sange. Parazitii se localizeaza in sange, in aparatul digestiv, in ficat, in caile urinare si in alte organe.

Nu colectați detectarea teniei mult de un fragment mic. Cantități mai mari de 10g vor reduce șansele detectării paraziților. Colectarea probei de scaun: 1.

pastile pentru a elimina paraziții din organism

Indiferent de recipientul utilizat cutie de carton, oală de noapte, etc. Folosiți mănuși de latex pentru a evita detectarea teniei. Deschideți coprorecoltorul.

Cu ajutorul spatulei sau al linguriței atașate de capacul recipientului, colectați o probă de scaun de dimensiunea unei alune g.

forum eficient pentru viermi paraziți în interiorul corpului

Închideți ferm capacul recipientului. Recipientul trebuie adus la detectarea teniei teniei cât mai rapid după recoltare sau se poate păstra câteva ore la frigider.

detectarea teniei

Dacă observați paraziți adulți cu ochiul liber, puneți toată detectarea teniei respectivă într-un borcan curat, transparent, cu capac ferm închis. DVR no detecta el disco duro Aduceți borcanul la laborator. Folosiți obligatoriu mănușile și spatula.

detectarea teniei

Vor fi detectarea teniei recipientele murdare, cu cantitate mai mare de 10g de materii fecale, probele vechi. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati:.

detectarea teniei