Detoxifiere clorella. Cura de detoxifiere cu Chlorella, alga minune!


Clorofila si Beta-Caroten obtinute in mod natural; Celule extrase din alge; Contine vitamina C, fier si proteine; Fiind unul dintre cele mai bune produse de la NOW Foods, NOW Chlorella are o compozitie creata special pentru a-ti asigura detoxifiere clorella necesar de vitamine, nutrienti si proteine.

cancer de uretra pronostico cancer de prostata gente joven

La baza formulei sale sta Chlorella, o microalga verde unicelulara care are clorofila ce se formeaza in mod natural. Detoxifiere clorella mult decat atat, aceasta microalga ofera un plus de beta-caroten, carotenoide mixte precum si vitamina C.

paraziti dr oz medicament cu viermi

Peretele celular a fost segmentat mecanic pentru a putea ajuta la digestia rapida si usoara a acestuia. NOW Chlorella distribuie un profil de nutrienti special, care vin sa sprijine corpul atat in timpul cat si dupa antrenamentele intense, pentru a iti garanta protectia, recuperarea si rezultate vizibile.

Utilizare recomandata: 3 capsule de Now Chlorella, de 3 ori pe zi. Atentionari: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos; Contraindicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza; A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea detoxifiere clorella mici.

detoxifiere clorella