Detoxifiere ionica, Produse similare


detoxifiere ionica hpv and herpes while pregnant

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină. Stare detoxifiere ionica Nou Disponibilitate: - Vezi produse similare Specificatii Aparat detoxifiere prin electroliza directa.

Principiul de functionare consta in accea ca datorita circulatiei curentului de joasa tensiune, apa ionizeaza.

detoxifiere ionica

Ionii cu sarcini negative si pozitive extrag prin osmoza radicalii acizi si metalele grele, impreuna cu alte toxine. Genereaza ioni negativi care ajuta la eliminarea toxinelor di organism Ajuta la diminuarea efetelor artritei, reumatismului, edemului Amelioreaza circulatia sangvina si metabolismul Efect puternic bactericid si dezinfectant asupra pielii Ajuta la ameliorarea starilor generate de menopauza Efect puternic relaxant si de tonifiere a organismului Sistemul detoxifiere ionica fi utilizat de toti membrii familiei, in functie de varsta.

Utilizarea este interzisa detoxifiere ionica cu varsta sub 3 ani.

papiloma gluteus adalah

Copii cu varsta de peste 3 ani pot detoxifiere ionica echipamentul numai sub stricta supraveghere detoxifiere ionica adultilor si pentru o perioada de maximum 15 minute, nu mai mult de trei zile, neconsecutiv, pe saptamana.

Adultii cu varsta de detoxifiere ionica la 50 de ani pot utiliza sistemul in sesiuni de cate 14 sedinte o sedinta de 30 minute, pe zi urmate de o pauza de trei saptamani pana la reluarea sedintelor.

Adultii cu varsta de peste 50 de ani, vor utiliza sistemul in sesiuni de 14 sedinte o sedinta de 30 minute, pe zi cu o pauza de doua saptamani intre sesiuni.

Electrodul este garantat pentru minimum 50 de utilizari.

detoxifiere ionica