Giardinophyt pareri. Гельминтны


alimente detoxifiere

Actiune: Favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali giardia, oxiuri, ascari avand o pronuntata actiune antihelmintica, giardinophyt pareri si antimicrobiana distruge microorganismele si impiedica inmultirea lorfavorizeaza eliminarea gazelor din intestin carminativ si combate senzatia de voma si greata. Indicatii: Eliminarea parazitilor intestinali in cure de 7 zile repetate dupa o pauza de alte 7 zile pentru prevenirea recidivelor.

Se recomanda giardinophyt pareri la toti membrii familiei. Reactii adverse: nu s-au semnalat.

cancer bucal debut

Giardinophyt pareri nu se administreaza in timpul sarcinii. Giardinophyt pareri de ani: 1 ml, in putina apa, dimineata, inainte de masa Copii de ani: 2 ml, in putina apa, dimineata, inainte de masa; Copii peste 15 ani si adulti: 3 ml, in putina apa, dimineata, inainte de masa.

Cura dureaza 7 zile consecutiv, urmate de o pauza de 7 zile si apoi se reia 7 zile consecutiv.

papillomavirus detecte par frottis

Prin renuntarea la procesul de uscare si giardinophyt pareri prelucrarea imediata a plantei proaspete se pastreaza nealterat fitocomplexul care da puterea vindecatoare giardinophyt pareri produsului fitoterapic. Garantia calitatii extractelor PlantExtrakt este data de autorizarea firmei de catre Agentia Nationala a Medicamentului, precum si de mentinerea de mai bine de 10 ani pe piata externa.

giardinophyt pareri