Hofigal detoxifiere


hofigal detoxifiere paraziti tratament medicamentos

Depurin Hofigal este un depurativ si detoxifiant puternic ce favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism. Produsul este hofigal detoxifiere la toate varstele - de la elevi la pensionari.

Eveniment LIVE: Întinerește și Energizează-te prin Detoxifiere

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si la ritmul deadministrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, precum si la copii pana la varsta de 7 ani este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Instructiuni de utilizare: Adulti: cate comprimate de 3 ori pe zi, dupa mesele principale sau hofigal detoxifiere recomandarea specialistului.

hofigal detoxifiere

Copii 7 - 14 ani: cate1 comprimat de ori pe zi, dupa masa principala sau la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

soarele curăță colonul

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei °Chofigal detoxifiere de umiditate si lumina, in ambalajul original! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj!

hpv cancer cells hepatic cancer perfusion

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! Produsul NU contine lactoza.

hofigal detoxifiere unde trofozoitele trăiesc cu giardioză