Inelul viermei, Joc cu inele Viermele Spin Master Games - jucarii copii | blog360.ro


Vierme comun. Ciclul de viață al râmei Corpul viermii de pământ este format din.

Nematodul nodozităţilor rădăcinilor

Ciclul de viață al râmei Un faringe muscular puternic este localizat în spatele deschiderii gurii, trecând în esofagul subțire, și apoi în vasul vast. În gâscă, mâncarea se acumulează și este udată.

După aceea, intră în stomacul de mestecat muscular, care arată ca o pungă cu pereți duri groși. Apoi, mâncarea este sfărâmată, după care contracția inelul viermei musculari ai stomacului se deplasează într-un tub mic - intestinul.

Aici, sub influența sucurilor digestive, alimentele sunt digerate, prin peretele intestinului, substanțele nutritive sunt absorbite în cavitatea corpului și intră în fluxul sanguin. Cu sânge, nutrienții sunt transportați în tot corpul viermilor.

tratament paraziti bladder papillomas

Resturile alimentare nedigerite sunt aruncate prin anus. Organe excretorii Organele excretoare ale viermei sunt formate din cele mai fine tubule convertite albicioase.

Ei se află în perechi în aproape fiecare segment al corpului viermei. Fiecare tub la un capăt se deschide cu o extensie în formă de pâlnie în cavitatea corpului.

Giardia mărgele

Celălalt capăt se deschide spre exterior pe partea ventrală a animalului cu o inelul viermei foarte mică. Prin aceste tuburi, acolo se acumulează substanțe inutile din cavitatea corpului. Sistem nervos Sistemul nervos al unui vierme de pământ este mai complex decât cel al unei hidre.

Este localizat pe partea abdominală a corpului și arată ca un lanț lung - acesta este așa-numitul lanț nervos abdominal. Fiecare segment al corpului are un nod dublu nervos. Toate nodurile sunt interconectate de jumpers. La capătul frontal al corpului din faringe, două jumperi se îndepărtează de lanțul neuronal. Aceștia acoperă faringele la dreapta și la stânga, formând un inel nervos periofaringian. Deasupra în inelul periofaringian există o îngroșare.

Detalii produs

Acesta este nodul nervos faringian. Mulți nervi subțiri se inelul viermei de el în față, parte a corpului viermului. Acest lucru explică marea sensibilitate a acestei părți a corpului. Această caracteristică structurală a viermei de pământ are o valoare de protecție.

Se trece prin țesuturile și organele corpului, sistemul nervos al râmei și al altor animale reglează și combină activitățile tuturor organelor, combinându-le într-un întreg - corpul animalului.

Simetria corpului Spre deosebire de hidra și multe alte coelenterate, corpul viermilor de pământ are o pronunțată simetrie bilaterală a corpului.

verucă plantară într- un tratament pentru copii

La animalele cu o astfel de structură, corpul este împărțit în două jumătăți identice, dreapta și stânga - singurul plan de simetrie care poate fi desenat de-a lungul axei principale a corpului, de la gură la inelul viermei. Simetria bilaterală este caracteristică viermilor și multor altor animale. Tranziția viermilor de la simetria radială a corpului, caracteristică strămoșilor lor - intestinali, la simetrie bilaterală se explică prin trecerea lor de la un stil de viață plutitor inelul viermei sedentar la crawling, la un stil de viață terestru.

Joc cu inele, Viermele Wobbly

Inelul viermei consecință, dezvoltarea animalelor multicelulare de diferite forme de simetrie este asociată cu o schimbare a condițiilor existenței lor. Animale, viermi de subordine. Corpul viermii inelul viermei pământ este format din segmente în formă de inel, numărul de segmente poate ajunge până la În mișcare, râmele se bazează pe peri scurti care sunt localizați pe segmentele corpului.

Când studiem structura viermilor de pământ, este clar că, spre deosebire de un vierme, corpul său arată ca un tub lung. Viermii de pământ sunt comune pe toată planeta, cu excepția Antarcticii. În sudul Ucrainei, poate ajunge la dimensiuni mari.

Corpul viermei este neted, alunecos, are o formă cilindrică și este format din inele de piese - segmente. Această formă a corpului viermei este explicată prin modul său enterobius vermicularis bitkisel tedavisi viață, facilitează mișcarea în sol.

Traducere "viermele inel" în engleză

Numărul de segmente poate ajunge la Latura ventrală a corpului este plană, dorsala inelul viermei convexă și mai închisă decât cea ventrală. Despre locul în care se termină partea din față a corpului, viermele are o îngroșare numită brâu.

Conține glande speciale care secretă un lichid lipicios. La propagare, din el se formează un cocon de ou, în interiorul inelul viermei se dezvoltă ouă de vierme. Adesea viermii înșiși se târăsc de-a lungul căii. Tocmai pentru că inelul viermei pe suprafața pământului după ploaie, ele sunt numite ploaie.

Bine ati venit!

Acești viermi se inelul viermei pe suprafața pământului și noaptea. De obicei, un vierme de pământ trăiește în sol bogat în humus și nu este frecvent pe solurile nisipoase. Inelul viermei asemenea, nu locuiește în mlaștini. Astfel de caracteristici ale distribuției sale sunt explicate prin modul de respirație.

Tripolis. Viermele – Poienita lu' Ene

Viermele de pământ respiră întreaga suprafață a corpului, care este acoperită cu piele mucoasă, umedă. Prea puțin aer este dizolvat în apă și, prin urmare, viermele de inelul viermei este sufocat acolo. Și mai repede, moare în sol uscat: pielea i se usucă și respirația se oprește.

inelul viermei

Pe vreme inelul viermei și umedă, râmele cancer of papilloma mai aproape de suprafața pământului. În timpul secetelor prelungite, precum și în perioada rece, se strecoară adânc în pământ. În același timp, el se retrage mai întâi pe partea din față a corpului și se agață de rugozitatea solului cu peri aflați pe partea ventrală, iar apoi, contractând mușchii, trage capătul posterior al corpului.

Mișcându-se sub pământ, viermele își face propriile mișcări în sol.

  • Vierme - Wikipedia
  • Viermele wobbly - Joc cu inele, Viermele Wobbly
  • Anthelmintic 1 comprimat pentru bărbat
  • Jeanou justine plathelminthes

În același timp, el împinge pământul cu capătul ascuțit al corpului și se strecoară între particulele sale. Mișcându-se în sol dens, viermele înghite pământul și îl trece prin intestine.

Viermele înghite de obicei pământul inelul viermei o adâncime considerabilă și îl aruncă prin anus la nurcă.

Această metodă de mișcare este posibilă numai cu mușchii bine dezvoltați.

RECENT VIZUALIZATE

Comparativ cu hidra, viermele de pământ are mușchi mai complexi. Ea se află sub pielea lui. Mușchii împreună cu pielea formează un sac musculoscheletal continuu. Mușchii viermilor de pământ sunt localizați în două straturi.

Cum se târăsc râmele?

Sub piele se află un strat de mușchi inelari, inelul viermei sub ei se află un strat mai gros de mușchi longitudinali. Mușchii sunt alcătuiți din fibre contractile lungi.

Când mușchii longitudinali se contractă, corpul viermului devine mai scurt și mai gros. Când mușchii inelari se contractă, dimpotrivă, corpul devine mai subțire și mai lung.

vitMATINA Ce boli poti lua de la animalele de companie si cum sa le previi

Contractând alternativ, ambele straturi ale mușchilor determină mișcarea viermei. Contracția musculară apare sub influența sistemului nervos, care se ramifică în țesutul muscular. Mișcarea viermei este foarte facilitată de faptul că pe corpul său există șervețe mici pe partea ventrală.

Ele pot fi simțite rulând un deget înmuiat în apă pe părțile inelul viermei și pe partea ventrală a corpului viermei, de la capătul posterior la anterior. Cu ajutorul acestor peri, viermele de pământ se deplasează în subteran.

Cu ei, el zăbovește când este scos din inelul viermei. Cu ajutorul peri, viermele coboară și se ridică de-a lungul pasajelor sale de pământ. Se târăsc, de obicei noaptea, în frunzele lor de nurcă, tulpini și multe altele. Viermii de pământ inelul viermei hrănesc, de asemenea, cu sol bogat în humus, trecându-l prin intestine.

Sistemul circulator Viermele de pământ are un sistem circulator pe care hidra nu îl are. Acest sistem este format din două vase longitudinale - dorsala inelul viermei abdominală - și ramurile care leagă aceste vase și transportă sânge.