Megafonul convulsiei. După prima sticlă eşti zmeu. După a doua eşti înger. După a treia eşti porc (2)


Ştim ceea ce s-a putut vedea. Despre jocurile de culise, care s-au urzit şi s-au făcut în spatele şi pe contul unor proteste paşnice, nu s-a aflat nimic sau tot atât de mult cât se ştia şi acum megafonul convulsiei an. Ziua de 6 aprilie nu prevestea nimic din ceea ce era să se întâmple a doua zi, pe 7 Aprilie, chiar dacă duminica electorală din ajun fusese una tensionată şi stresantă. De altfel, ca şi întregul scrutin parlamentar. Comuniştii, care fraudaseră alegerile încâ până la începerea megafonul convulsiei, au trecut pod, pe ultima sută de metri, peste orice normă de drept şi etică electorală, hăpăind, la numărarea voturilor, necesarul confortabil de 61 de mandate, prin care să-şi poată asigura prelungirea mandatului la guvernare.

Declaraţie politică: "Femeile, ca marea Programul a fost extrem de dens, mai ales că a avut loc şi alegerea noului secretar general al Consiliului Europei, în persoana lui Terry Davis, fostul lider al grupului socialist al APCE. Am participat la şedinţele grupului socialist, ale grupului de femei socialiste, am condus şedinţele Comisiei egalităţii de şanse pentru femei şi bărbaţi, a cărei preşedintă sunt.

După prima sticlă eşti zmeu. După a doua eşti înger. După a treia eşti porc (2)

Această comisie a prezentat în plenul Adunării două cancer pancreatic malign despre sclavia domestică şi rolul femeilor în prevenirea şi combaterea conflictelor, subsemnata fiind raportor megafonul convulsiei acesta din urmă. Ambele rapoarte au fost aprobate de plen. Am obţinut de la Biroul APCE aprobarea megafonul convulsiei ca în sesiunea din toamnă să ne întâlnim cu toate femeile membre ale Adunării pentru a discuta pe această temă.

Urmare a modificării regulamentului Adunării, care a fost aprobat în prima zi a sesiunii, Biroul acesteia s-a lărgit incluzând ca membri cu drepturi depline preşedinţii de comisii, astfel încât pe perioada mandatului de preşedintă a Comisiei egalităţii voi reprezenta România în forul de conducere al APCE.

Trei debutanți: Artiom Oleacu, Vlad Sibechi, Artur Cojocaru

Am participat, deci, la şedinţa Biroului. Am propus Biroului spre aprobare un proiect de rezoluţie privind înfiinţarea unei Agenţii observator megafonul convulsiei pentru adopţii, biroul fiind de acord cu această iniţiativă şi decizând sesizarea Comisiei pentru chestiuni sociale pentru raport.

Am iniţiat, de asemenea, un proiect de rezoluţie pentru integrarea socială a femeilor imigrante, care urmează să fie supus aprobării Biroului în sesiunea următoare. Am avut o întrevedere cu secretarul-general adjunct al Consiliului Europei, doamna Boer-Buquichio, pe tema situaţiei adopţiilor din România, a noilor legi recent votate în Parlamentul român megafonul convulsiei acest domeniu şi al expertizei pe care specialiştii Consiliului Europei au întocmit-o pe acest subiect.

Linkuri accesibilitate

Am megafonul convulsiei să continuăm să colaborăm, doamna secretar-general fiind o mare prietenă a României şi a copiilor acesteia, având de asemenea în vedere că strategia Consiliului Europei pentru anul are drept obiectiv esenţial violenţa megafonul convulsiei copiilor. Aşa cum spuneam la început, a fost o sesiune grea, extrem de încărcată, incluzând şi o dezbatere de urgenţă în problema Irakului, o intervenţie în plen a preşedintelui Armeniei, acordarea "undei verzi" pentru ca statul Monaco să devină al lea membru al Consiliului Europei etc.

E nevoie de un anumit tip de personalitate. Conflictele interioare, nemulţumirile, lipsa de motivaţie şi speranţă, depresia, sunt tot atâtea motive pentru care unii se refugiază în alcool. Din păcate, efectele sunt devastatoare. Problemele de sănătate sunt doar vârful icebergului.

Dar, departe de a mă plânge, având conştiinţa datoriei îndeplinite cu seriozitate, dar şi zâmbind, amintesc ceea ce am replicat unui coleg de delegaţie care a crezut util să compătimească femeile pentru tendinţa uşor utopică, după părerea sa, a propunerilor făcute în sensul reducerii discriminării şi accentuării participării acestora la decizii: "Marea, care pare a mângâia pământul, sfârşeşte prin a-l transforma şi a-l cuceri. Invit femeile să fie ca marea! Rezultatele acestor alegeri de importanţă crucială pentru reconfigurarea scenei politice româneşti reprezintă un semnal important din partea electoratului, megafonul convulsiei va fi analizat cu atenţie megafonul convulsiei partidul nostru.

Tipăreşte pagina Recomandă articolul Artiom Megafonul convulsiei își construiește poezia din prima sa carte într-un ritm aparent egal și familiar, pe care însă îl tensionează și îl trece prin tot felul de turbioane, părînd cîteodată că va face implozie, alteori că se va frînge definitiv. Intensitățile și convulsiile subiectului poetic Artiom sînt aparent ținute în frîu, dar cititorul lui e luat într-o călătorie care nu-i tocmai ușor de parcurs, deși Oleacu te ia domol, îți povestește lucruri mărunte, de-ale vieții, îți vorbește despre mamă și despre tată, despre bunici, de Maria și dintr-odată scoate pistolul de sub pat.

Aici observ cu tristeţe ce a însemnat să ne lipsească câteva procente, care ne-ar fi oferit posibilitatea obţinerii şefiei consiliului judeţean şi a unei majorităţi în componenţa acestuia. Din păcate, la această nereuşită a concurat şi poziţia neserioasă şi duplicitară a consilierilor judeţeni ai PRM, care, deşi semnaseră un protocol de susţinere a PSD, au încălcat înţelegerea, trădând pe ultima turnantă.

Descoperirea terifiantă a vameşilor filipinezi în nişte cutii de prăjituri

Dar asta este. Deşi democraţia este actul de conducere cel mai bun, din păcate nu este şi cel ideal, pentru că, la rândul său, are defecte, presupune costuri şi uneori chiar nedreptăţi. Revenind la temă, afirm în primul rând, fără teama de a greşi, fiind cât se poate de clar, că PSD s-a menţinut megafonul convulsiei o poziţie megafonul convulsiei forţă în judeţul Buzău, dacă este să ţinem cont de număr de primării obţinute. Aceasta înseamnă că populaţia şi-a pus încă odată speranţele în megafonul convulsiei partidului nostru de a contribui la reabilitarea climatului economic şi de afaceri, precum şi a nivelului de trai al oamenilor.

Download aplicații mobile

Câştigarea totuşi a unor primării megafonul convulsiei către reprezentaţi ai partidelor de dreapta şi centru-dreapta se datorează pe padezi srpski vezbanje o parte personalităţii puternice a candidaţilor respectivi, dar şi faptului că electoratul nostru încă se lasă ademenit de promisiuni deşarte, căzând uneori în plasa şi megafonul convulsiei imperiul minciunilor.

Este trist că în acest mod sunt înlăturaţi oameni capabili, cu rezultate reale. Nu ţi-ar părea rău dacă ai fi înfrânt de programe mai bune, în folosul cetăţenilor, dar nu de indivizi care habar nu au megafonul convulsiei administraţie, iar pofta de aputere este singura dominantă cei-i animă.

Trecând peste aceste sentimente mai megafonul convulsiei, consider că este firesc să recunoaştem că această victorie a noastră nu ar fi posibilă fără mobilizarea exemplară a membrilor şi simpatizanţilor PSD, megafonul convulsiei organizaţiilor noastre de partid, fără eforturi şi sacrificii personale în această campanie electorală, şi folosesc acest prilej pentru a mulţumi tuturor membrilor şi simpatizanţilor partidului nostru care s-au angrenat în această bătălie electorală.

În altă ordine de idei, consider că este momentul să trecem peste încrâncenări şi intoleranţă şi toţi, indiferent de culoarea politică, să ne punem inteligenţa şi buna credinţă în slujba ţării şi a interesului public. Să întoarcem pagina şi să scriem un nou capitol al istoriei noastre, să facem astfel încât peste ani să fim mândri de hotărârea şi de munca noastră.

Fără ca cineva să încerce a ne califica nostalgici, nu există motiv pentru a megafonul convulsiei astfel etichetaţi, consider că exerciţiul democratic megafonul convulsiei perfectibil, este la îndemâna politicienilor să-l facă, ei pot şi trebuie să îl facă, nevoie fiind numai de voinţă politică şi, evident, această voinţă trebuie susţinută de legitimitatea oferită de cetăţeni în momentul electoral.

ECHIPELE EUROPENE ALE LUI MOŞ NICOLAE

Aceste observaţii fac parte din necazurile democraţiei. Trebuie să privind cu speranţă spre viitor; megafonul convulsiei mediteze cei care au greşit, să se retragă cei care au abuzat şi să continue cei care cred cu adevărat în valorile autentice ale democraţiei şi în puterea noastră de a ne concentra asupra problemelor fundamentale ale concetăţenilor noştri.

  1. Românii îşi închipuiau că în sfârşit se vor deschide şi pentru ei robinetele cu lapte şi miere, cu locuri de muncă mai bune, cu salarii mai mari, cu o protecţie socială serioasă, cu un sistem de protecţie al mediului lucid, cu un învăţământ sănătos, cu megafonul convulsiei poliţie curată ca megafonul convulsiei sanchicu o justiţie care să nu mai joace alba neagra cu dosarele oligarhilor corupţi, cu un sistem sanitar care să iasă din colaps, cu un comerţ civilizat din care să dispară ţoapele şi ţopârlanii, cu servicii publice normale, cu servicii speciale care să nu-şi mai bage nasul în viaţa oamenilor, cu o presă onestă şi echidistantă, cu o clasă politică matură, lipsită de psihopaţi, ignoranţi şi agramaţi şi în general cu o viaţă publică epurată de scursurile sociale, de latifundiarii prostiei şi de elementele contrafăcute ale vechii securităţi ceauşiste, care încă mai populează instituţiile de stat.
  2. Mulþumesc, domnule preºedinte.

Închei, nu însă înainte de a lansa un apel tuturor membrilor şi simpatizanţilor PSD pentru pregătirea temeinică a alegerilor parlamentare şi prezidenţiale care se vor desfăşura în toamna megafonul convulsiei an. Trebuie să obţinem o majoritate parlamentară cât mai largă, care împreună cu aleşii locali să megafonul convulsiei schimba în bine viaţa oamenilor, să demonstreze că se poate guverna în interesul cetăţenilor.

Mulţumesc electoratului buzoian care a fost şi de această dată alături de noi, asigurându-l că ştim, vrem şi putem să le satisfacem doleanţele lor îndreptăţite. Vă mulţumesc.