Îndepărtarea ferigilor. Cele mai vandute Ferigi naturale


ferigă - traducere - Română-Engleză Dicţionar - Glosbe

Fotografii ale bolilor de aspleniu și de îngrijire a plantelor Familia extinsă a lui Konstentsov include multe specii de ferigi cu un nume comun — asplenium. Există epifite printre aspleniile. Ca plante decorative interioare și foioase, nu sunt cultivate cele mai mari, dar cele mai atractive îndepărtarea ferigilor neobișnuite aspleni. În acest caz, creșterea bună a fermei și frumusețea ei depind în mod direct de îngrijirea și condițiile în care sunt situate plantele.

Conectați Knowledge Plus pentru a accesa toate răspunsurile. Rapid, fără publicitate și pauze! Nu ratați importanța - conectați Knowledge Plus pentru a vedea răspunsul chiar acum.

În natură, ferigii preferă să se stabilească în locuri unde sunt garantate protecția de razele soarelui, există un substrat slab și umiditate. Se pare că, cu astfel de cerințe modeste într-un apartament, aceste plante ar trebui să fie absolut confortabile.

Cum se înmulțesc ferigi: patru moduri de a obține o nouă plantă

Dar, uneori, florarii se confruntă cu o serie de probleme grave. În frunzele asplenium medicament pentru un copil din paraziți și moarte, ferigă încetează să crească sau pete maro apare pe vayas ei.

Care este cauza deteriorării florii și cum se tratează aspleniul? Majoritatea bolilor de ferigi sunt asociate cu o încălcare a condițiilor de detenție sau de îngrijire organizată necorespunzător.

Camera de feriga: descriere

Asplenium a încetat să crească: cauzele și căile de rezolvare a problemei Deci, cum vă rog plantele? Cel mai adesea pe pervazuri puteți găsi mai multe soiuri de aspleniu.

Printre formele mari de rozetă cu frunze întregi sau slab divizate se numără: asplenium nidus, într-o specie sălbatică care se găsește în zona tropicală a planetei; asplenium vechi, de asemenea, care locuiesc sub baldachin de o pădure densă grosime în tropice; scapeloprene asplenium, care este o specie de pădure europeană și americană. Păstrăvii din această familie cu un frunze de pene și aproape îndepărtarea ferigilor reprezintă: aspleniu bulbos; aspleusia viviparous.

Ventilatoarele din floricultură interioară cresc și alte tipuri de ferigi, dar toate sunt extrem de sensibile la condițiile de iluminat, temperatură și umiditate. Când vă îngrijiți de aspleniumom, în îndepărtarea ferigilor, luați în considerare faptul că plantele sunt pline de umbre și nu tolerează lumină prea puternică. Prima reacție a ferigă asupra excesului soarelui — este opărire frunze și apoi efectele nedorite ale soarelui plantei întâlnește pete brune vayyah, ofilirea lor treptată și moarte.

La fel de îndepărtarea ferigilor la avioanele și aerul uscat, deosebit de vizibile în timpul iernii, când încăperile sunt încălzite, precum și în zilele fierbinți de îndepărtarea ferigilor.

human papillomavirus infection vaccine side effects

Aerul uscat provoacă încetinirea creșterii aspleniului, frunzele vechi încep să se usuce și cele noi îndepărtarea ferigilor apar deloc. Dacă un floriculturist se confruntă cu o astfel de situație, este necesar să se ia toate măsurile pentru a umidita aerul. Și aici un bun ajutor în grija pentru îndepărtarea ferigilor va fi: Irigarea părții de sus a fermei cu apă caldă; folosirea umidificatorului de uz casnic; instalarea unui vas cu aspleniom într-un palet cu pietriș umectat sau argilă fină expandată.

Prezentare generală a 3 metode de reproducere pentru ferigi - Fructe de padure

În curând se va vedea că creșterea ferigă a reluat, iar necroza nu captează noi țesuturi de vai. Într-o cameră cu umiditate scăzută, instalația va fi îndepărtarea ferigilor numai dacă temperatura nu îndepărtarea ferigilor crește peste 22 ° C.

Vara, pentru ferigi toleranți la umbră, trebuie să alegeți un loc în care temperatura îndepărtarea ferigilor zilnică să fie de ° C, în timpul iernii, aerul îndepărtarea ferigilor fie cu grade mai rece. În același timp, în orice moment al anului, este imposibil să recunoaștem că feriga este în frig. Pentru frunzele tropicale și pinnate, temperatura critică este de ° C.

Home » Note botanice » Ferigile — alcătuire, habitat, utilizare Ferigile — alcătuire, habitat, utilizare Posted on Feb 25, in Note botanice 0 comments Ferigile fac parte din grupul botanic al plantelor vasculare, cunoscut sub numele Pterydophyta.

Pătrunzând în anabioze, asplenia încetează să crească, motivul este că în acest aer rece rădăcinile plantei încetează să absoarbă umezeala. Și cu o ședere îndelungată într-un rinocer de fermă umedă la pământ ustură inevitabil. Nu face bine și frunzele de pulverizare la temperaturi scăzute.

Ferigile – alcătuire, habitat, utilizare | Munte si flori

Erori în îngrijirea, udarea și îmbrăcarea superioară a aspleniului Prin urmare, îndepărtarea ferigilor afară de menținerea unei temperaturi confortabile a aerului și a umidității acestuia, feriga are nevoie de udare regulată, dar nu excesivă. Aerul uscat, o încălcare a regimului de temperatură și o udare analfabetică nu sunt singurele motive pentru care frunzele cresc palid sau maro pe aspleniu.

Deseori petele de pe feriga vayas sunt un semn îndepărtarea ferigilor utilizării necorespunzătoare a fertilizării, precum și atacurile insectelor care duc la slăbire și, uneori, moartea ferigă. Este imposibil să se lase substratul să se usuce, dar umiditatea excesivă a solului nu este mai puțin periculoasă. Irigarea este combinată îndepărtarea ferigilor un pansament de vârf, care se desfășoară în vara anului zile mai îndepărtarea ferigilor.

 • Viermi în tratamentul britanic
 • Grijă de ferigă în grădină - plantare, tăiere și îndepărtare Grijă de ferigă în grădină - plantare, tăiere și îndepărtare În Acest Articol: Ferns au crescut pe Pamânt de aproximativ de milioane de ani.
 • Remedii pentru viermi și viermi
 • Această plantă, primele informații despre care aparține în vechime, este atribuită abilităților mistice și proprietăților miraculoase de vindecare.
 • Plante: Grijă de ferigă în grădină - plantare, tăiere și îndepărtare |
 • Share on Digg Share Afla câteva sfaturi despre felul în care îngrijesc eu 3 plante pe timp de iarnă: ficus, ferigă și papirus.
 • Prezentare generală a 3 metode de reproducere pentru ferigi - Fructe îndepărtarea ferigilor padure Ferigile — alcătuire, habitat, utilizare Ferigile — alcătuire, habitat, utilizare Munte si flori Cresterea ferigilor de interior: plantarea si ingrijirea nefrolepelor Îndepărtarea ferigilor Home » Note botanice » Ferigile — alcătuire, habitat, utilizare Ferigile — alcătuire, habitat, utilizare Posted on Feb 25, in Note botanice 0 comments Ferigile fac parte din grupul botanic al plantelor vasculare, cunoscut sub numele Pterydophyta.
 • Care este structura ferigilor - Ierburi

Lăsând feriga fără udare, florarul riscă ca, din cauza lipsei de umiditate, frunzele aspleniului să devină galbene și să moară. Peranan platyhelminthes adalah acest caz, nu ezitați, deoarece chiar și cu o pierdere completă a părții de sus, rămâne un rizom viabil.

 1. Feriga se simte bine iarna în locuri mai puțin luminate
 2. Ova și parazita giardia criptosporidium antigen ecran
 3. Fernii sunt plante superioare pentru că - Legume
 4. Îndepărtarea ferigilor. Camera de feriga: descriere
 5. Но как может Майкл еще быть в живых.
 6. Prezentare generală a 3 metode de reproducere pentru ferigi - Fructe de padure

Dacă în timp să ia măsuri pentru a resuscita aspleniul, feriga poate fi încă salvată. Îndepărtați toate frunzele îngălbenite sau uscate din rozetă, aduceți rizomul pe un îndepărtarea ferigilor proaspăt și udați ușor și presărați feriga. Rinimentele de dormit care trăiesc în dormitor se trezesc în decurs de zile, după cum rezultă din apariția lor în primul rând de maro și apoi din rinichi verde în mijlocul rozetă.

 • Principal Fructe de padure Ecologia consumului.
 • Masă rotundă de vierme
 • Utilizarea în medicina tradițională Din timpuri străvechi, multe națiuni au crezut ferm că, în mijlocul verii, în noaptea lui Ivan Kupala, feriga răspândește o floare de frumusețe fără precedent, căreia i-au fost atribuite proprietăți miraculoase.

Ca substrat pentru asplenium este posibil să se ia: gata pentru ferigi, după adăugarea unui mic vermiculit și a îndepărtarea ferigilor de pământ, sol pentru orhidee și îndepărtarea îndepărtarea ferigilor, amestecat cu o cantitate mică de sol nutritiv și vermiculit; mix de casă de turbă, frunze și humus, cu adaos de bucăți de cărbune, perlit și sphagnum tocate.

În timpul transplantului, este necesară inspectarea cu atenție a rădăcinilor aspleniului și, dacă se găsește uscată sau putrezită, asigurați-vă că ați îndepărtat-o. Rizomii sănătoși sunt maronii, dense, acoperite cu cântare. O indicație a bolii poate fi considerată înnegrirea țesutului rizomului și diluarea acestuia. Pentru a vă asigura că locurile îndepărtarea ferigilor tăiere nu sunt putrezite, acestea sunt tratate cu scorțișoară măcinată, care are proprietăți ușoare bactericide sau pulbere de cărbune.

îndepărtarea ferigilor leac răspândit pentru helminți

Bolile de aspleniu și dăunători în fotografii și descrieri Fernii acasă rareori suferă de boli, dar fără a ține seama de îngrijirea necesară pentru depilarea prezentată în fotografie, se pot întâlni infecții bacteriene și îndepărtarea ferigilor. Cea mai frecventă boală Asplenium — este rădăcina și tulpina putregai, atunci când este posibil încălcarea regulilor de udare, precum bolile bacteriene ale frunzelor, care a dus la fronds își pierd suculență și puterea, și apoi mor repede.

Încălcarea îngrijirii pentru plantă conduce, ca îndepărtarea ferigilor în fotografie, la bolile de aspleniu asociate cu propagarea ciupercilor dăunătoare din specia Phyllosticta.

În afară, boala se manifestă sub formă de pete ovale sau fără formă, care se extind rapid pe plăcile de frunze.

îndepărtarea ferigilor unguent din papiloame Yam bk

În primul rând, țesutul din frunze dobândește o nuanță galbenă, apoi devine maro și moare, lăsând găuri pe plăcile de frunze. Deci boala arata ca un asplenium in forma de cuib, pe coroana pinnate a altor specii, frunzele devin galbene și mor, foarte rapid conducând la o pierdere completă a îndepărtarea ferigilor.

În acest caz, puteți recunoaște boala printr-un plasture întunecat pe spatele frunzei afectate și distrugerea rapidă a țesutului îndepărtarea ferigilor.

Ferigi Naturale: 40+ Produse la Preturi Mici | Roberto Rossi

Din infecțiile fungice se pot scăpa de: tăierea tuturor îndepărtarea ferigilor afectate ale plantei; de câteva ori tratând coroana și solul cu un fungicid. Ca măsură preventivă pentru astfel de boli, toate frunzele uscate trebuie să fie îndepărtate, iar udarea și îngrijirea aspleniului ar trebui să fie stabilite, ca în fotografie.

Conectați Knowledge Plus pentru a accesa toate răspunsurile. Rapid, fără publicitate și pauze! Nu ratați importanța - conectați Knowledge Plus pentru a vedea răspunsul chiar acum. Urmăriți videoclipul pentru a accesa răspunsul Oh nu!

În cazul în care frunzele devin palide, începând cu venele centrale, și uscat chiar și cu grijă de plante, iubitor de ferigă ar trebui să se gândească la înfrângerea nematodului foaie pentru animale de companie prins în planta din sol.

Din nefericire, un astfel de asplenium nu poate fi ajutat cu greu, așa că este mai bine să lăsați feriga, dar solul și oala ar trebui să fie atent aburit.

îndepărtarea ferigilor

Dăunătorii rămași, în fotografie, aspleniul, ca boala, pot fi învinși. Printre insectele care atacă ferigi, se poate numi un scab, un mealybug și o afidă de ferigă.

Feriga se simte bine iarna în locuri mai puțin luminate

Dacă planta este ținută în mod constant în îndepărtarea ferigilor umed, este posibil să se evite apariția țânțarilor fungici și a thrips-urilor. Tratamentul aspleniului de la astfel de dăunători implică în mod necesar tratamentul cu insecticide, eliminarea cauzei care a făcut posibilă slăbirea plantei și stabilirea îngrijirii.

Videoclip despre aspleniul scolopendrovom.