Om îngrijorat. Putin se declară îngrijorat de degradarea situației demografice din Rusia


Play Secretarul general al ONU Antonio Guterres este "profund îngrijorat" de anunţul Phenianului privind posibilitatea reluării testelor nucleare şi cu rachete, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt Stephane Dujarric, transmite AFP.

hpv treatment london

Neproliferarea rămâne un pilon fundamental al securităţii om îngrijorat globale şi trebuie păstrată" a declarat purtătorul de cuvânt al secretarului general om îngrijorat ONU. Liderul nord-coreean Kim Jong Un a declarat săptămâna aceasta că nu mai există motive pentru ca Phenianul să respecte un moratoriu auto-declarat asupra testelor cu rachete balistice intercontinentale şi bombe nucleare şi că o om îngrijorat armă strategică" va fi prezentată în viitorul apropiat.

Preşedintele Donald Trump care, îna devenit primul lider american care s-a întâlnit cu un lider nord-coreean - a declarat, după anunţul făcut de Kim Jong Un, că acesta a semnat o înţelegere privind denuclearizarea, iar liderul american consideră că Kim este un "om de cuvânt".

Trump a invocat deseori moratoriul intrat în vigoare începând cu ca pe un semn că politica sa de angajare om îngrijorat dialogul cu Phenianul funcţionează. Liderul nord-coreean s-a plâns că SUA au continuat exerciţiile militare comune cu Coreea de Sud, s-au dotat cu arme de ultimă generaţie şi au impus sancţiuni formulând, în acelaşi timp, "cereri asemănătoare gangsterilor".

Meniu de navigare

Luna trecută, Coreea de Nord a avertizat Washingtonul în legătură cu un posibil "cadou de Crăciun", după expirarea, la sfârşitului anuluia termenului acordat de Om îngrijorat SUA pentru a face concesii în cadrul discuţiilor om îngrijorat denuclearizarea. Experţii în Coreea de Nord au estimat că afirmaţiile liderului nord-coreean în cadrul unui discurs de o oră pronunţat în plenul partidului îi vizează, cel mai probabil, pe oficialii partidului, pe militari şi pe membrii guvernului, pregătind, de fapt, ţara pentru o nouă perioadă de dificultăţi om îngrijorat, întrucât regimul se pregăteşte pentru un impas de lungă durată în relaţia cu SUA.

om îngrijorat

Principalele puncte ale discursului nu au om îngrijorat, aproape sigur, aspecte ce ţin de dezvoltarea armelor sau de o posibilă reluare a testelor, a apreciat Robert Carlin, un expert în problematica nord-coreeană al think tankului Stimson Center din Washington.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum om îngrijorat orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

o conspirație parazitară împotriva umanității