Paraziți purici


Product was successfully added to your shopping cart.

paraziți purici prezentare generală a tratamentului pentru viermi

Finalizare comanda Protectia pisicilor impotriva parazitilor Publicat la Noiembrie 11, paraziți purici Animax. Multi parinti de pisici cred ca daca rasfatatele animalute stau in interiorul locuintei, pericolul parazitilor externi nu este unul real.

remediu pentru ouă de vierme

Multi dintre noi am constatat cu surpriza cum pisica incearca sa vaneze un purice prin desimea blanii bineinteles punandu-ne si intrebarea retorica ,De unde? Pisicile, precum alte animalute indragite, nu sunt fabrici de paraziti, asa cum deseori auzim "a facut purici".

papilloma virus si trasmette col bacio ovarian cancer treatment success rate

De fapt acestia sunt preluati din mediu, cel mai adesea adusi pe imbracaminte sau incaltaminte, mediul paraziți purici find cel mai mare rezervor natural pentru parazitii externi. Este foarte usor sa aduci un purice acasa si sa-I faci cadou propriului animal, asa ca mare, mare atentie.

Din fericire exista paraziți purici gama variata de produse profesionale care ne vor ajuta sa mentinem starea de sanatate a ghemotoacelor de blana. Aplicarea acestora se va face intotdeauna paraziți purici functie de varsta si greutatea animalului, tinand cont si de anumite particularitati individuale gestatie, lactatie, alimentatiealergii.

In prima categorie de antiparazitare avem produse cu formula chimica, insecticide, care omoara parazitii facand in acelasi timp si preventie.

Despre purici si capuse

Din a paraziți purici categorie fac parte antiparazitarele repelente. Acestea au un rol important in prevenirea infestarii animalelor, nu sunt toxice si nu provoaca alergii. Produsele repelente sunt recomandate indeosebi animalelor de apartament unde riscul infestarii este mult mai scazut. Pipetele Paraziți purici se aplica pisicutelor dupa varsta de 8 saptamani respectand indicatiile producatorului.

Aplicarea se face direct pe pielea din zona cefei, pe o carare de cm folosind tot continutul pipetei recomandate pentru acea greutate.

Pisica va fi atent supravegheata in urmatoarele 30 de minute pentru a nu se linge. Zgarda Zgarda ofera o protectie antiparazitara indelungata, putand actiona intre luni in functie de produs. Pudra Pudra se aplica pe o suprafata corporala extinsa motiv pentru care si actiunea repelenta este mai intensa.

Sprayul antiparazitar pentru ambient Sprayul antiparazitar paraziți purici ambient tine la distanta parazitii de locul in care traieste pisica.

Infestarile cu insecte si acarieni - Revista Galenus

Se pulverizeaza pe diferite suprafete, obiecte cu risc ridicat de contaminare si nu pe animal. Samponul antiparazitar Samponul antiparazitar puem spune ca are doar rol repelent. Este indicata folosirea acestuia in locul samponului normal atunci cand riscul de a lua paraziti externi este unul mare.

paraziți purici

Se paraziți purici combina si cu o alta metoda de preventie cum este de exemplu zgarda, oferind in felul acesta un plus de protectie. Pentru pisicutele de curte deparazitarea externa este o prioritate care trebuie facuta luna de luna sau in functie de produs. Chiar daca vine sezonul rece, ar trebui sa nu uitam ca pericolul este cat se poate de real, temperatura de confort in cazul puricilor fiind cuprinsa intre paraziți purici, o singura femela de purice fiind capabila sa depuna intre de oua.

Un purice devine adult dupa aproximativ 12 zile fiind apt sa se reproduca si sa depuna alte oua.

Infestarile cu insecte si acarieni

Desi paraziți purici par atat de periculosi, parazitii externi sunt un pericol real pentru starea de sanatate a animalelor si uneori pentru viata acestora. Cele mai des intalnite, dar si periculoase actiuni asupra animalelor amintim: alergiile la saliva puriciloranemia poate duce chiar la moartea animalelor in cazul infestatiilor masiveinfestarea mediului, infestarea cu viermi intestinali in timpul hranirii puricele poate transmite animalului oua ale unor paraziti intestinali paraziți purici, dar si paraziți purici unor boli mortale Babesioza, Boala Lyme, Hemobartoneloza, Febra Q.

Lista de cumparaturi:.