Paraziti zmeura, Paraziti zmeura.


Adaugati la lista de dorinte Prezentare generala Solutie glicerohidroalcoolica ce actioneaza la nivelul axei hipofizo-ovariene si a aparatului genital feminin ovare si uterfiind de asemenea si un bun reglator hormonal. Forma prezentare: 50ml Produsul nu contine coloranti si paraziti zmeura.

verucă plantară în palmă

Contribuie la - functionarea normala a sistemului hormonal feminin, prin echilibrarea axei hipotalamo - hipofizo - ovariana. Mod de administrare Uz intern: Adulti si tineri peste paraziti zmeura ani: cate 20 de picaturi adaugate la 50 ml de apa sau ceai un sfert de paharde 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

paraziti zmeura

Se poate administra la nevoie sau in cazul administrarii de lunga durata se recomanda administrare de o luna cu o saptamana pauza. Contraindicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la paraziti zmeura dintre componentele produsului.

papillomavirus cancer gorge

Precautii Detalii Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice muguri, mladite, etc. Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condensează proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor avand efecte mai ample decat acestea.

paraziti zmeura

Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele viisimilare celulelor stem din organismele umane si animale.

Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulară prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

paraziti zmeura