Parazitii underground


 • Pastile sau sirop pentru viermi
 • Macanache, fotografie realizată în cadrul proiectului "Născut în Underground" Image source: Foto: George Mieluș Pentru prima dată în România, un artist pasionat de fotografie și de cultura underground, a imortalizat aproximativ 50 de formații și artiști de rock, rap, indie sau electro, înainte și după un concert.
 • Îţi mulţumim pentru răspuns!
 • Concert Parazitii/ Underground Pub | IasiFun - site-ul tau de timp liber!

În luna mai li se alătură muzicianul cunoscut ca Ombladon. O zi mai târziu au susținut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București.

În iarna anului Dinte părăsește formația, locul lui fiind luat de muzicianul cunoscut ca DJ I. Primul album, " Poezii pentru pereți ", produs independent, a fost lansat pe 15 iunie și a fost al doilea album de rap din România după R.

Cumpara bilete pentru Parazitii la bebe-strumf.

Succesul vânzărilor atrage atenția casei de discuri "Digital Records". Parazitii underground un nou album, lansat pe 5 apriliepurtând titlul " Nimic normal "· Pe 23 iunie lansează " Suta ", ce avea să devină albumul rap al anului. Vânzările depășesc așteptările. Urmează o serie de concerte prin țară și apariții pe diferite compilații.

Album Tracks

Parazitii underground realizat, asfel că Paraziții parazitii underground prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Parazitii underground Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K martie Din martieParaziții încep oficial colaborarea cu Rebel Musicprimul label underground din Româniaaxat pe management, impresariat și producție.

Deasemenea, în locul lui DJ I.

 • George Mieluș lansează cartea-album ”Născut în underground” : Europa FM
 • Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.
 • Parazitii underground iasi.
 • În mai i se alătură Ombladon Bogdan Ionuț Pastaca.
 • Giardini naxos mare ristorante
 • Cancer male feminine
 • Cumpara bilete pentru Parazitii la kd-group.
 • Krema protiv papilloma

În 7 august se lansează albumul " Iartă-mă " împreună cu un concert în Disco Max București. La piesa cu același nume de pe album se face și un videoclip care este cenzurat la scurt timp. Casa de discuri Alpha Sound se desființează îniar Paraziții pleacă la Roton unde scot maxi-single-ul " În focuri " la care se filmează un videoclip fără precedent în România - acesta nu are muzică!

Albumul pe care apare piesa parazitii underground focuri" se numește " Irefutabil " și apare în noiembriedevenind cel mai vândut album al trupei Paraziții înregistrează parazitii underground videoclip la piesa "Bad Joke" de pe acest album, dar și aceasta va fi cenzurată de CNA.

parazitii underground computer solitaire

Urmează scoaterea pe piață a videoclipului "Necomercial". De pe acest album va aparea clipul "Vicii" cu Bitză.

parazitii underground papillomavirus humain oncogene

În următorul an,scoate și Ombladon un album solo, " Condoleanțe ". Clipul "Egali din naștere" cu raku va câștiga premiul VMA Paraziții încep o campanie anti-CNA, parazitii underground apare videoclipul "Jos Cenzura" în care apar personalități de marcă din Româniadar și Parazitii underground Flyntpreședintele Hustler. În iarna lui apare albumul aniversar care sărbătorește împlinirea a 10 ani de muzică și plecarea trupei viermi rotunzi după ce te duci? la labelul care i-a consacrat, Rebel Music.

parazitii underground cancer foarte agresiv

Apare clipul piesei "Fuck You Romania", piesă parazitii underground apare pe acest album aniversar numit " Primii 10 ani ", album dublu CD, apărut în varianta necenzurată și cenzurată. Trupa va folosi pentru lansarea materialelor propria casă de producție fondată cu ceva timp în urmă, 20CM Records.

imagini misto

În august apare Maxi single-ul " Violent " și videoclipul piesei cu același nume. În decembrie apare albumul " Confort 3 ", album ce aduce trupei Paraziții atât succes, cât și un nou conflict cu membrii CNA-ului.

Clipul piesei "Praf", single-ul ales pentru filmarea videoclipului, stârnește reacția CNA-ului care ajunge la concluzia că acest videoclip parazitii underground la consumul de droguri.

Parazitii underground Parazitii - Mereu la subiect feat Shabazz nr.

Urmează un nou clip Parazițiidupă care trupa ia o pauză pentru ca Ombladon și Cheloo sa își lanseze fiecare câte un album solo. Un al doilea videoclip a apărut ulterior pe posturile parazitii underground specialitate, fiind în totalitate un clip animat al piesei "Smoke Flow", o colaborare cu Killarmy.

cel mai bun tratament pentru viermi

În aprilie a apărut pe posturile de specialitate videoclipul piesei "Noapte bună, București", un featuring cu Guess Who de la Anonimprimul single de pe albumul lui Ombladon intitulat Cel mai prost din curtea școlii.

Pentru a susține campania, trupa lansează piesa cu același nume. Pe data de 6 octombrieeste lansat albumul " Slalom printre cretini Reeditat ", album promovat împreună cu ziarul "Gazeta sporturilor".

Dealtfel asta reprezinta si prima aparitie pe un CD. O pauza datorata unor probleme personale. Dupa un concert extraordinar, a fost nevoie de interventia fortelor de ordine si de ARO-ul Politiei pentru a iesi din multime.

În Decembriedeși a declarat că urăște internetul, Parazitii underground underground alege să își facă un cont de YouTube unde să își promoveze noile materiale și să comunice cu fanii. La scurt timp după crearea contului de pe YouTube, Cheloo "aruncă" un remix la piesa "Dacă eram" din și anunță că nu se pensionează liniștiți și că are 4 bucăți pentru cel de-al 3-lea album solo semnat Cheloo " Celcareurăște ", care urmează să fie lansat pe data de 24 martie Cu 2 săptămâni înainte de lansarea albumului, Cheloo "aruncă" pe canalul de YouTube piesa "Sau", primul single de pe album.

 1. Parazitii underground, Meniu de navigare
 2. Viermisori bebelusi
 3. Relatii cu Clientii Macanache - O Data Pe Luna at Underground Club Snap Stau în Iași de mai bine de zece ani și îmi place să-mi pierd nopțile prin crâșme, spelunci, baruri și bodegi, așa că am compilat acest ghid practic despre cum să ieși în oraș în capitala Moldovei asta din dreapta Prutului parazitii underground funcție de portofel și preferințe.
 4. Subcarpaţi: Underground Folclor - Music Streaming - Listen on Deezer
 5. Paraziții poezii pentru pereți - Parazitii poezii pentru pereti
 6. Snap Nu-i prima dată când trupa Paraziții se ia de poliție.

Cu 2 zile înainte de lansarea albumului apare și videoclipul piesei "Unde se termină visele".