Simptome giardia, Giardia lamblia (Giardioza)- simptome și tratament


Tratament Giardioza lambliaza este cea mai frecventa parazitoza umana. Giardia lamblia este cel mai comun simptome giardia al diareelor epidemice si endemice din intreaga lume. Protozoarul contamineaza lacurile, iazurile, chiar si cele curate. Majoritatea oamenilor se infecteaza prin consumul de apa contaminata, dar si prin transfer fecal—oral, de obicei intre copii, parteneri sexuali sau persoane care calatoresc. Unele persoane infectate sunt asimptomatice, altele debuteaza dupa doua saptamini cu: diaree apoasa, flatulentacrampe abdominale.

Cauze acești paraziți trăiesc în intestinele oamenilor și animalelor și sunt transmiși prin fecale sub forma unor chisturi acoperiți simptome giardia o carcasă tare care le permite să supraviețuiască în afara intestinelor timp de luni de zile. După ce ajung în corpul gazdei, chisturile se dizolvă și paraziții sunt eliberați. Infecția numită giardioză se simptome giardia când un chist este ingerat accidental. Surse posibile de îmbolnăvire: apă contaminată contact direct cu materii fecale contaminate alimente contaminate contactul simptome giardia fecalele de la scutecele bebelușilor lipsa accesului la apă potabilă tratată sexul anal fără prezervativ La ce să te aștepți atunci când te prezinți la medic?

how fast do intraductal papillomas grow

Prezintă-te la medic dacă manifești vreunul dintre simptomele enumerate mai sus. Pregătirea pentru consultație Ce ai de făcut în vederea consultației inițiale: întreabă atunci simptome giardia faci programarea dacă există simptome giardia restricții, de exemplu alimentare notează pe o foaie de hârtie toate simptomele pe care le-ai observat nu uita să menționezi vreo schimbare majoră apărută recent în viața ta sau un factor de stres întocmește o listă cu medicamentele pe care le iei, inclusiv vitamine sau suplimente alimentare Pentru giardioză sunt câteva întrebări  de bază pe care trebuie simptome giardia i le pui medicului tău: De ce analize e nevoie?

Ce variante de tratament am? Este nevoie de tratament?

hepatic cancer is

La ce să te aștepți de la medic? Simptome giardia îți va pune mai multe întrebări și ar trebui să fii pregătit să răspunzi într-un timp cât mai scurt. Iată ce ar putea să te întrebe: Ce simptome aveți și când s-au declanșat?

Giardia (Prevenire și tratament)

Ce pare să calmeze simptomele? Ce pare să agraveze simptomele? Stabilirea diagnosticului pentru giardioză.

simptome giardia