Transpiratie toxine


Transpiratia poate transmite informatii importante despre sanatatea ta, atat in ceea ce priveste cantitatea de apa eliminata, cat si a compozitiei chimice: electroliti, minerale, proteine.

Suntem înconjurați în mod constant de resturile industriilor noastre. Poluarea se depune în transpiratie toxineîn pământ și în corpurile noastre și mulți dintre noi caută mereu metode prin care să contracareze puțin efectele destructive.

transpiratie toxine elimina paraziții cu medicament

Mulți sunt și în căutarea purității — puritate care ne e promisă de saunele cu raze infraroșii și ceaiurile detoxifiante. Chiar avem nevoie de toate astea? Faptul că facem foamea într-o cabană eco și transpirăm după o curățare a colonului chiar o să ne ajute să eliminăm toate reziduurile capitalismului?

Eliminăm toxine prin transpiraţie?

Transpiratie toxine ai nevoie de un plan de detoxifiere pentru a-ți elimina toxinele din corp. Corpul tău va face asta pe cont propriu. Dar cum rămâne cu transpirația, vaca sacră a programelor de detoxifiere? Tot avem nevoie de ea ca să eliminăm poluarea, nu?

transpiratie toxine human papillomavirus vaccine genital

Mmm, nu. Nu asta face transpirația. E un răspuns fiziologic la temperaturi corporale crescute, un mod de a-ți răcori corpul.

transpiratie toxine ovarian cancer with bowel obstruction

Se întâmplă când ai o febră, când stai într-un mediu cu temperaturi ridicate sau când ai activitate fizică intensă.

A doilea tip de transpirație, spune Shainhouse, se cheamă transpirație de stres. Acest tip de transpirație este asociat mai mult cu glandele apocrine, transpiratie toxine care le ai sub braț, în jurul sfârcurilor, transpiratie toxine genitale, în palme, în tălpi și în interiorul urechilor.

Navigare principală

Aceste glande conțin acizi grași care, în combinație cu bacteriile și alte substanțe de pe pielea ta, duc la o transpirație care miroase urât. Adică mirosurile corporale tipice induse de stres.

Al doilea tip de transpirație este cel dezgustător și cu care ai prefera să nu ai de-a face. Dar nici ăsta nu are scopul să te detoxifieze. Este doar un rezultat al adrenalinei care e eliberată în corp, spune Shainhouse.

Vineri, 22 Augustora Organismul uman are uneori nevoie de ajutor pentru a elimina toxinele, chiar daca filtrarea in mod natural a acestora transpiratie toxine face destul de bine. Tinand cont de cateva sfaturi simple, rezultatele pot fi de-a dreptul uimitoare: te vei simti mai curat, mai plin de energie si mult mai relaxat, scrie Lifehack. Transpiratie toxine alimentele procesate din dieta! Fructe, legumecereale integrale neprelucrate si carne slaba ar trebui sa fie singurele lucruri pe care le mananci. Alimentele neprocesate curata corpul, te fac sa te simti in forma si scapi si de kilogramele in plus.

Cum pot să-mi dau seama de diferențele în transpirația mea de la o zi la alta? Faptul că uneori miroase mai urât uneori nu e un semn că sunt eliminate substanțe nocive? Și răspunsul la asta e nu, confirmă Shainhouse.

  1. Nu vă gândiţi decât la un singur lucru: să slăbiţi şi să aveţi o formă de invidiat?
  2. Eliminăm toxine prin transpiraţie? - GAZETA de SUD
  3. Transpiraţia excesivă poate fi tratată.
  4. Diete de eliminare a toxinelor – cum functioneaza? | Dentirad Hospital
  5. Tratamente cu margele și viermi

Dacă transpirația nu te poate scăpa de toxine, atunci de ce fel de detoxifiere are nevoie corpul tău? Știința spune că de niciuna.

Ce este transpiratia excesiva a capului? Transpiratia pe fata, cap sau scalp este de obicei un lucru natural.

De fapt, corpul uman se descurcă excelent la a-și gestiona toxinelebacteriile și virușii. Cu alte cuvinte, corpul tău este o mașinărie inteligentă. Mai bine economisește-ți banii, hidratează-te și lasă-l să se descurce singur.