Viermi înghețați


Timpul petrecut în spaţiul cosmic încetineşte îmbătrânirea Cercetătorii au descoperit că cinci gene ale viermilor prezentau o activitate mai redusă Cercetătorii au descoperit că viermii care au petrecut timp în spaţiu au suferit schimbări viermi înghețați asociate unei vieţi mai lungi.

viermi înghețați

viermi înghețați recuperare din giardia

Un număr de viermi Caenorhabditis elegans au fost transportaţi pe Staţia Spaţială Internaţională în cadrul unei misiuni, fiind apoi returnaţi pe Terra pentru a fi studiaţi. Cercetătorii au descoperit că cinci gene ale viermilor prezentau o activitate mai redusă, iar studiile au arătat că atunci când aceste gene sunt suprimate în rândul speciilor de pe Terra, viaţa acestora este prelungită.

remediu bun pentru viermi

Viermii sunt purtaţi adesea în misiunile spaţiale pentru a studia efectele biologice produse de expunerea la condiţiile din spaţiu, pentru a anticipa provocările pe care le vor înfrunta oamenii care vor porni în viermi înghețați spaţiale. Viermii au supravieţuit inclusiv dezastrului navetei spaţiale Columbia în Acum, cercetătorii de la Universitatea Nottingham şi de la un număr de viermi înghețați japoneze au examinat viermii care au călătorit timp de 11 zile până la Staţia Spaţială Internaţională şi care au viermi înghețați îngheţaţi odată cu revenirea viermi înghețați Pământ.

viermi înghețați inverted papilloma also known as

În acelaşi timp, un grup de control de viermi a fost ţinut în viaţă pe Terra, aceştia viermi înghețați îngheţaţi în acelaşi timp. Viermii aveau o vârstă înaintată în momentul îngheţării, de săptămâni.

viermi înghețați papilloma squamoso lingua

Cercetătorii au descoperit că muşchii viermilor care au călătorit în spaţiu prezentau cantităţi mai mici de proteine care se acumulează în muşchi pe măsură ce animalele îmbătrânesc. Nathaniel Szewczyk.

vestibular papillomatosis uk hpv high risk non 16 18 detected

Aceste rezultate sugerează că acest lucru se petrece ca reacţie de adaptare, nefiind de fapt o reacţie patologică. Aşadar, deşi pare nefiresc, muşchii par să îmbătrânească mai încet în spaţiu decât pe Terra.

ciclo biologico de los oxiuros dr oz paraziți neem