Cancerul hipofaringian


head and neck cancer due to hpv

Cancerul laringian și hipofaringian. Simptome tuse persistentă schimbări cancerul hipofaringian vocii, de exemplu răgușeală dificultăți la înghițire o umflătură sau o leziune care nu dispare pierdere în greutate respirație urât mirositoare halenă Cancerul laringian și hipofaringian.

Cancerul hipofaringian

Tipuri cancerul hipofaringian cancerul laringofaringian : cancerul hipofaringian în hipofaringe sau laringofaringe partea inferioară a gâtului, situată deasupra esofagului ; cancerul glotic: apare la nivelul corzilor vocale; cancerul supraglotic: apare cancerul hipofaringian partea superioară a laringelui și include și cancerul care afectează epiglota; cancerul subglotic: apare sub corzile vocale.

Cancerul laringian și hipofaringian.

pancreatic cancer famous

Stadii stadiul I: cancerul este localizat, tumora se găsește în locul în cancerul hipofaringian s-a format; stadiul II: tumora este mai mare cancerul hipofaringian ganglionii limfatici învecinați ar putea fi afectați; stadiul III: tumora este mai mare decât în stadiul II, ganglionii limfatici au fost invadați și posibil și țesuturile învecinate; stadiul IV: tumora s-a răspândit și la alte organe prin apariția de metastaze.

Cauze nu este cunoscută cauza exactă pentru care apare acest tip de cancer.

Acesta se declanșează atunci când celulele sănătoase din regiunea laringelui și hipofaringelui prezintă modificări mutații ale ADN-ului. Aceste mutații fac ca celulele să se înmulțească necontrolat. Acumularea de celule conduce la apariția unei tumori care se poate împrăștia și în țesuturile învecinate.

papilloma of the choroid plexus preparate pentru copii împotriva paraziților

Celule din tumoră se pot desprinde și pot ajunge în regiuni mai îndepărtate ale corpului formând metastaze. Factori de risc fumatul.

cancerul hipofaringian