Reteta detoxifiere. Cura de detoxifiere I Cum se face? Unde se face? De ce se face?


Mixează toate ingredientele în blender sau foloseşte un storcător pentru a obţine doar sucul, fără pulpă. O reteta detoxifiere băutură recomandată de Dr.

regim de tratament cu virusul papiloma cancer nazofaringian simptome

Quinoa cu prune uscate Dr. Oz susţine că este important să consumăm quinoa, deoarece conţine toţi cei nouă aminoacizi esenţiali, fiind o proteină de calitate. De asemenea, conţinutul ridicat în fibre ajută la digestie, iar fosforul stimulează tranzitul.

consecințele pastilelor de vierme parazitii cd de vanzare

Se acoperă şi se lasă la reteta detoxifiere mic reteta detoxifiere 5 minute. Supă de legume Ca să prepari aceasră supă de legume ai reteta detoxifiere de: 2 reteta detoxifiere de apă, 2 cepe roşii, 2 beţe de ţelină, 1 bulb de fenicul, 4 căţei de usturoi, 1 cană cu ciuperci, 1 varză mică, 2 linguriţe de chimen, 2 linguri de oregano, 2 linguri de boia de ardei, 2 linguriţe de sare, piper Cayenne şi frunze de pătrunjel.

reteta detoxifiere

Se fierb toate ingredientele la foc mic timp de o oră. Feniculul are rolul de a stimula bila, pătrunjelul are efect diuretic, iar piperul Cayenne ajută la detoxifierea ficatului.

Varză murată cu mărar Dr. Oz recomandă să termini masa de seară cu un bol mic reteta detoxifiere varză murată care conţine probiotice cu rolul de a elimina toxinele din tractul gastrointestinal şi câteva felii de măr pentru a adăuga un plus de fibre.

reteta detoxifiere

Ingredientele se mixează în blender. Ce să eviţi în cura de detoxifiere: Cafeaua.

tratament cu parazit citrocept