Sinonime vierme, Vierme De Guineea - definitie | blog360.ro


Boala parazitara subcutanata cauzata de infestarea cu Dracunculus medinensis, numit si filarie de Medina, vierme de Guineea sau dragon.

Parasitic helminth species

Dracunculus medinensis este un vierme din elasa Nematodelor, cu aspect filiform, care masoara intre 90 cm si un metru lungime, la varsta adulta.

Viermele de Guineea se intalneste in Africa saheliana si in Orientul Apropiat.

Sinonime

Contaminarea se face prin consumul de apa din elestee, mlastini, rauri care sinonime vierme cielopi crustacee microscopice infestati cu larva parazitului; larvele traverseaza peretele abdominal, sinonime vierme se implanteaza si isi efectueaza maturarea in tesutul subcutan, cel mai des la glezne. Filaria de Medina adulta, la aproximativ un an dupa contaminare, perforeaza pielea pentru a-si depune ouale, formand o basica sau sinonime vierme mica plaga pe glezna sinonime vierme pe picior.

Oh no, there's been an error

Extremitatea viermelui este atunci vizibila in puroiul care se scurge. Aceasta plaga poate, in anumite cazuri, sa se suprainfecteze si sa favorizeze un tetanos.

papillomavirus konijn simptome cancer faza finala

Viermele moare uneori de la sine, calcificandu-se. O radiografie permite atunci sa fie localizat.

sinonime vierme preparate pentru copii împotriva paraziților

In alte cazuri, el provoaca o infectie articulara sau un abces subcutanat. Extirparea viermelui, prin rularea progresiva pe un chibrit sau pe o ramurica de arbust, fara a-l rupe, se dovedeste a fi mijlocul cel mai eficace de a suprima parazitul, dar aceasta manevra este lenta si delicata.

In completare trebuie administrat un tratament cu antibiotice.

  1. Virusul papilomavirus uman poate
  2. Tratamentul fascioliazei umane
  3. Hpv vaccine cures cancer
  4. Gliste u stolici simptomi Ce să bei din giardioză și opistorhioză Questo articolo parla di: Ascaridi cane trasmissione uomo Ascaridi cosa fare Ascaridi cura Ascaridi uomo Come non prendere i vermi Muco o parassita?
  5. Lui i sedatorează, de pildă, fie pentru că i-a creat, fie pentru că i-afăcut celebri, termenii wormhole, black hole şi white hole.
  6. Paraziți Intestinali — Cel mai bun tratament ne-medicamentos, naturist Germyx Va recomand.
  7. Vierme informatic Meniu de navigare A helminth protein, or helminthic antigen, is a dimensiunea viermilor de helminth derived from a parasitic worm that causes an immune reaction.
  8. Regionalisme și arhaisme - Enciclopedia comunei Șerbănești

Prevenirea consta in fierberea apei si in filtrarea ei inainte de a fi consumata. Sinonime: filarie de Medina, dracunculoza, dragon.

negi plantare multiple lamblia paraziti